AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kaçmak

Kahve falında ayı kaçmak

Kahve falında ayı kaçmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı kaçmak gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, muradının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ayı kaçmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı görüp kaçmak mallarının da hayırlı olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kutup ayısından kaçmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında ayı derisi yüzmek sıkıntıdan kurtulacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani ayı görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında ayı saldırdığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir