AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinçten bağırmak

Kahve falında sevinçten bağırmak

Kahve falında sevinçten bağırmak iyi geçiminin de bozulacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, spora başlayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevinçten bağırmak gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Kahve falında sevinçten bağırmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Kahve falında sevinç çığlığı atmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında sevinçli kalabalık görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında sevinç yaşamak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinçten uçmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Kahve falında sevinçten ağlayan birini görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevinçten bayılmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevinçten ağlamak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir