AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle uyumak

Kahve falında sevgiliyle uyumak

Kahve falında sevgiliyle uyumak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yeteneklerini geliştirmeye, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle uyumak gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında sevgilisinin uyuduğunu görmek zararını tamamen kapatacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin evinde uyumak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber uyumak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle uyuduğunu görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle uyuduğunu görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir