Kahve falında sevgiliyle kahvaltı etmek

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı etmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı etmek gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı etmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı yapmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet eder.

Kahve falında sabah kahvaltısı yapmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kahvaltı yapmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kahvaltı yaptığını görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla kahvaltı yapmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Kahve falında birine kahvaltı hazırlamak eğitim hayatında başarıların artacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir