AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle gezdiğini görmek

Kahve falında sevgiliyle gezdiğini görmek

Kahve falında sevgiliyle gezdiğini görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle gezdiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek onlardan fayda göreceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle gezdiğini görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle gezdiğini görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle gezmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gezdiğini görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle gezmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle arabayla gezmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir