AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle evli olduğunu görmek

Kahve falında sevgiliyle evli olduğunu görmek

Kahve falında sevgiliyle evli olduğunu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi olarak zarar edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Kahve falında evli biriyle sevgili olmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evli adamla sevgili olmak aile hayatının hayır getireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla evli görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini evli görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli erkekle sevgili olmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle evli olduğunu görmek kötü halin son bulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında evliyken eski sevgiliyi görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir