AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı eline almak

Kahve falında ayı eline almak

Kahve falında ayı eline almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı eline almak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayı elinde tutmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı eline almak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bayılan birini ayıltmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör ayı görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman ayı görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında deniz ayısı görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir