AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle barıştığını görmek

Kahve falında sevgiliyle barıştığını görmek

Kahve falında sevgiliyle barıştığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle barıştığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgilisiyle barıştığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek işlerin günden güne açılacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmayı görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle barıştığını görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgililerin barıştığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgililerin barıştığını görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, artık rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir