AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle barıştığını görmek

Kahve falında sevgilisiyle barıştığını görmek

Kahve falında sevgilisiyle barıştığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle barıştığını gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında sevgililerin barıştığını görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle barıştığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilileri barıştırmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir