AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgililerin barıştığını görmek

Kahve falında sevgililerin barıştığını görmek

Kahve falında sevgililerin barıştığını görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, darp edileceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında sevgililerin barıştığını gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle barıştığını görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmaya çalışmak maddi kolaylığa ulaşacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle barıştığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iki sevgilinin barıştığını görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir