AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi yanında görmek

Kahve falında sevgiliyi yanında görmek

Kahve falında sevgiliyi yanında görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi yanında gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Kahve falında sevgilinin yanında olmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi yanında görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanında görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini yanında görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında osurmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir