AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker uğurlamak

Kahve falında asker uğurlamak

Kahve falında asker uğurlamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, herkesin desteğinin alınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker uğurlamak gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında asker uğurlamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında askere uğurlamak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini askere uğurlamak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini askere uğurlamak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere uğurlamak yıkılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını askere uğurlamak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, şansının ve bahtının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir