AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin uğurlamak

Kahve falında gelin uğurlamak

Kahve falında gelin uğurlamak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, giderileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin uğurlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gelin uğurlamak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini askere uğurlamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri uğurlamak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca uğurlamak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında umreye uğurlamak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini askere uğurlamak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini askere uğurlamak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıdan uğurlamak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir