AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi aldatmak

Kahve falında sevgiliyi aldatmak

Kahve falında sevgiliyi aldatmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi aldatmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Kahve falında sevgilinizi aldatmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini aldatmak herkesin önünde olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili aldatmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili aldatmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi aldatmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisi aldatmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kimseye borçlanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir