AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye şarkı söylemek

Kahve falında sevgiliye şarkı söylemek

Kahve falında sevgiliye şarkı söylemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin şarkı söylediğini görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye şarkı söylemek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle şarkı söylemek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin şarkı söylediğini görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye şarkı söylemek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında mikrofonda şarkı söylemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir