AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye kravat almak

Kahve falında sevgiliye kravat almak

Kahve falında sevgiliye kravat almak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliye kravat almak gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Kahve falında sevgiliye kravat almak muradın gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kravat görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kravat görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında kravat takan görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kravat takmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kravat görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında kravat bağladığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kravat seçmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir