AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle yürümek

Kahve falında sevgilisiyle yürümek

Kahve falında sevgilisiyle yürümek zorlukların geride kalacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle yürümek gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak yürümek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yürümek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle yürümek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle el ele yürümek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle karda yürümek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda yürümek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karda sevgiliyle yürümek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir