AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yürümek

Kahve falında eski sevgiliyle yürümek

Kahve falında eski sevgiliyle yürümek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yürümek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda yürümek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisiyle yürümek arzularına ve emellerine kavuşacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yürümek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda yürümek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda sevgiliyle yürümek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yürümek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir