AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin işediğini görmek

Kahve falında sevgilisinin işediğini görmek

Kahve falında sevgilisinin işediğini görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, eksiği kendinde bulacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin işediğini gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin işediğini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe işediğini görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa işediğini görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında banyoya işediğini görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında köpek işediğini görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir