AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini kendi evinde görmek

Kahve falında sevgilisini kendi evinde görmek

Kahve falında sevgilisini kendi evinde görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendisi paralayacağına, önün açılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kendi evinde gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evini temizlemek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sevgilinin evinde görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi evinde görmek yenileneceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini kendi evinde görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin evine gittiğini görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kendi evinde görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, takdir edileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin evine gittiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir