Kahve falında sevgiliyi gülerken görmek

Kahve falında sevgiliyi gülerken görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi gülerken gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Kahve falında sevgilinin elinde gül görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hırpalanacağına rivayet eder.

Kahve falında gülümseyen sevgili görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiline gül vermek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye gül vermek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye gül görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi gülerken görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini gülerken görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi güleryüzlü görmek servet sahibi olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir