Kahve falında sevgilinizin ağladığını görmek

Kahve falında sevgilinizin ağladığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinizin ağladığını gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ağladığını görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kazancını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle ağlamak kurulu bir düzene sahip olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak gururlu bir hayat süreceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top