AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yanında kadın görmek

Kahve falında sevgilinin yanında kadın görmek

Kahve falında sevgilinin yanında kadın görmek rızkının bollaşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kötü halin son bulacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında kadın gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin yanında kadın görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yanında kadın görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın yanında kadın görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kocasının yanında kadın görmek hedeflerini tutturamayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında kadın görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, daha rahat bir nefes alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir