Kahve falında sevgilinin teyzesini görmek

Kahve falında sevgilinin teyzesini görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin teyzesini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında sevgilinin teyzesini görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin teyzesini görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek rahat bir hayatı olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden teyzeyi görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında teyze dövmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına inanılır.

Kahve falında dayı ve teyze görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teyzeyi gelinlikle görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş teyze kızını görmek umutlarının yarım kalmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir