AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin arkadaşını görmek

Kahve falında sevgilinin arkadaşını görmek

Kahve falında sevgilinin arkadaşını görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisi olarak görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla sevgili olmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, mevki kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaşını görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla evlenmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir