Kahve falında sevgiliden başkasıyla evlenmek

Kahve falında sevgiliden başkasıyla evlenmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, korkularının yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Kahve falında sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini evlendiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden başkasıyla evlenmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir