AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek zorlanacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sıkıntıların son bulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla evlenmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle evlenmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlenmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin evlendiğini görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle gizlice evlenmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir