AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden aldatilmak

Kahve falında sevgiliden aldatilmak

Kahve falında sevgiliden aldatilmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden aldatilmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, sözünde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aldatan sevgili görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, böylece kendine güveneceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini aldattığını görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir