Kahve falında aldatan sevgili görmek

Kahve falında aldatan sevgili görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında aldatan sevgili gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatırken görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, istenmeyen olayların olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik aldığını görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliniz tarafından aldatılmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin aldattığı görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir