AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak

Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak

Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, zenginliğinin artacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek anne baba duası alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılırken görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin sarıldığını görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir