AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiye kavuşmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavuşmak huzur bulacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak kudret ve destek olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiye kavuşmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeğe kavuşmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insana kavuşmak hayatının kötüye doğru gideceğine, dertlerin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kıza kavuşmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kavuşmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir