AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek

Kahve falında sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek

Kahve falında sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeni iş kollarına girileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğiniz bir arkadaşınızı gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşla kavga etmek geçimi zorluklarla kazanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin arkadaşını görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, üzüleceğine, yıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşla kavga etmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin bir arkadaşını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir