AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sevmek

Kahve falında arkadaşını sevmek

Kahve falında arkadaşını sevmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sevmek gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin bir arkadaşını görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla tartışmak hayatının belli bir rutine oturacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği bir arkadaşını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevdiği kişiyi görmek keyifli sohbetler edeceğine, bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını sevdiğiyle görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin arkadaşını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir