AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin kaybolduğunu görmek esenleyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok büyük ses getireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Kahve falında sevdiği birinin kaybolduğunu görmek umutlarının yarım kalmayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin kaybolduğunu görmek şeref ve haysiyetin artacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kaybolduğunu görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide kaybolmak kazançlı işler yapılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet eder.

Kahve falında yolculukta kaybolmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orman içinde kaybolmak eğer işsizse iş bulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin kaybolduğunu görmek maddi gücünün yerine geleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köyde kaybolmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir