AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ismini yazmak

Kahve falında sevdiğinin ismini yazmak

Kahve falında sevdiğinin ismini yazmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, inancından sapacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin ismini yazmak gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında sevdiğinin ismini yazmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıda ismini yazmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya tabir olunur.

Kahve falında kendi ismini yazmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ismini yazdırmak gülen yüzünün de solacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ismini yazmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ismini yazdığını görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ismini kağıda yazmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında birinin ismini yazmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir