AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini şarkı söylerken görmek

Kahve falında sevdiğini şarkı söylerken görmek

Kahve falında sevdiğini şarkı söylerken görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini şarkı söylerken gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek karalar bağlayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin şarkıyı dinlemek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin bir şarkıcıyı görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği şarkıyı dinlemek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini şarkı söylerken görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, işlerin günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin şarkıcıyı görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir