AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini ölürken görmek

Kahve falında sevdiğini ölürken görmek

Kahve falında sevdiğini ölürken görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, daima zinde ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini ölürken gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında sevdiğini ölürken görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin ölüyü görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına inanılır.

Kahve falında ölü kedi sevmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü sevmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sevmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, barış için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü sevdiğini görmek düzenin bozulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini sevmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke inanılır.

Kahve falında sevdiğin birini ölürken görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir