AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin ölüyü görmek

Kahve falında sevdiğin ölüyü görmek

Kahve falında sevdiğin ölüyü görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin ölüyü gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin ölüyü görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sevmek ortak edineceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini ölürken görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kedi sevmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü sevdiğini görmek fakirlik yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini ölürken görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sevmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini sevmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir