AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini sevmek

Kahve falında ölü birini sevmek

Kahve falında ölü birini sevmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini sevmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında ölüyü sevmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında ölü sevdiğini görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölü kedi sevmek insanların birbirine kenetleneceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini ölürken görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü sevmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bebek sevmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini ölürken görmek istediği herşeye sahip olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin ölüyü görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir