AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini okulda görmek

Kahve falında sevdiğini okulda görmek

Kahve falında sevdiğini okulda görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, inancından sapacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini okulda gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında okulda sevdiğini görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini okulda görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi okulda görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında okul duvarı görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında okul açmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında okul yaptırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini eski okulunda görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Kahve falında okulda koştuğunu görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir