AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul duvarı görmek

Kahve falında okul duvarı görmek

Kahve falında okul duvarı görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet eder.

Kahve falında okul duvarı gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Kahve falında okul duvarı görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesinde olmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında eski bir okul görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret eder.

Kahve falında okuldan çıkamamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ün salacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul çanta görmek ayrılanların birleşeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulun yıkılmasını görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda öğretmen görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda telefonla konuşmak borçlarınızın canınızı sıkacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir