AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, çok başarılı işlere girileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sevdiği kişiyi ailesiyle tanıştırmak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ailesini görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesini görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ve ailesini görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir