AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine para vermek

Kahve falında sevdiğine para vermek

Kahve falında sevdiğine para vermek yaptığı işte sivrileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, rakiplerini alt edeceğine, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine para vermek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insandan para almak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kişinin rahat nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden kağıt para almak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinden para almak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden para almak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine para vermek yeni iş fırsatları yakalayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden para almak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir