AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini görmek

Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini görmek

Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini görmek büyük bir ikilemde kalacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın kardeşini görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin kızı olduğunu görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin kızını görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeş sevmek kazancının her gün daha fazla artacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin erkek kardeşini görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin erkek kardeşini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, el açmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin kardeşini görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir