AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin kızı olduğunu görmek

Kahve falında kardeşinin kızı olduğunu görmek

Kahve falında kardeşinin kızı olduğunu görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, maddi güç elde edeceğine, unvan sahibi olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kardeşinin kızını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin kızı olduğunu görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın kardeşini görmek bazı ortak işlere gireceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşi doğduğunu görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kardeşine sarılmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşlerinin ağladığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kendi patronu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir