AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin erkek kardeşini görmek

Kahve falında sevdiğinin erkek kardeşini görmek

Kahve falında sevdiğinin erkek kardeşini görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin erkek kardeşini gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Kahve falında sevdiğin erkeğin erkek kardeşini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin erkek kardeşini görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin kardeşini görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın kardeşini görmek kendisini eve kapatacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin kardeşini görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeş sevmek zorluğa düşeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın kardeşini görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini sevmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir