AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken görmek

Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken görmek

Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bir fitne çıkarmaya, malını ve canını riske edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı ağlarken görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın ağlamasını görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı ağlatmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını ağlarken görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı ağlarken görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında ağlayan kızını görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Kahve falında kızını ağlayarak görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir