AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını ağlayarak görmek

Kahve falında kızını ağlayarak görmek

Kahve falında kızını ağlayarak görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kızını ağlayarak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızın ağlamasını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bir kızı ağlatmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kızını ağlayarak görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı ağlarken görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan kızını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını ağlarken görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı ağlarken görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir