AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını ağlarken görmek

Kahve falında kızını ağlarken görmek

Kahve falında kızını ağlarken görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını ağlarken gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında bir kızı ağlatmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını ağlayarak görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı ağlarken görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Kahve falında kızını ağlarken görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ağlarken görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın ağlamasını görmek maaşının artacağına, daha fazla başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan kızını görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı ağlarken görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yeniden can bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir