AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle barıştığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle barıştığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle barıştığını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barıştığını gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barıştığını görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiyi barıştırmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında iki kişinin barıştığını görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek insanlarla tartışacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, günden güne kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir